Spordiliit Jõud tunnustas Pärnumaa aktiviste

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romet Mihkelsi õpilased tõid erinevalt võistlustelt hulga medaleid.
Romet Mihkelsi õpilased tõid erinevalt võistlustelt hulga medaleid. Foto: Romet Mihkels

Eestimaa spordiliit Jõud tänas Haapsalus galaõhtul tänavuse spordiaasta tegijaid, Pärnumaa spordiaktiviste tunnustati kolmes kategoorias.

Pärnumaa spordiliidu teatel märgati Haapsalu kultuurikeskuses aastalõpupeol neid, kes kas üle-eestiliselt või maakonnas on sporti eri moel edendanud.

Üleriigilise aasta tegija kategoorias kuulus preemia Viljandi spordiliidu tegevjuhile Margit Kurvitsale, kes on aidanud üles ehitada Mulgimaa koolinoorte võistlussüsteemi ja osales Viljandis omavalitsuste talimängude ettevalmistamisel.

Samuti selgusid iga maakonna parim noortetreener, kohalik spordielu edendaja ja piirkondlikult oluline spordisündmus. Parima noorsportlaste juhendajana hinnati Pärnu spordiklubi Altius noort treenerit Romet Mihkelsit, kelle õpilased võitsid Eesti tiitlivõistlustelt mitu medalit. Samuti on Mihkels varalahkunud kergejõustikulootuse Karel Leetsari mälestuse hoidja, kuna korraldab temanimelist talvist võistlust.

Kohaliku spordielu edendajana nähti tänavu Kihnu spordielu eestvedajat Veera Least, kes on panustanud traditsiooniliste spordimängude nagu Kihnu-Ruhnu ja rannamängude korraldamisse.

Pärnumaa piirkondlikuks spordisündmuseks kuulutati Muhu väina regatt, mis on kujunenud kohaliku purjetamiselu iga-aastaseks tähtsündmuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles