Galerii: Kaitseliidu Pärnumaa malevat juhib Rasmus Lippur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu raekoja saalis kõlas täna pärastlõunal riigihümn, millega algas Kaitseliidu Pärnumaa maleva juhtimise üleandmine kolonelleitnant Rasmus Lippurile (pildil), kes seni juhtis Lääne malevat. Tähtsal sündmusel pidas kõne Kaitseliidu ülem kindralmajor Meelis Kiili.

Kiili rääkis Pärnumaa malevat ootavatest muutustest, ringkonna juhtimisest. Ta rõhutas vajadust hoida häid inimesi, kes kannavad väärtusi, mis hoiavad Eestit vaba, iseseisva, uhkena.

Aastapäevad Pärnumaa maleva pealiku ülesandeid täitnud major Kristian Kivimäe läheb teadmisi täiendama Balti kaitsekolledžisse. Kivimäe kuulis enda kui malevajuhi kohta kolleegide ja koostööpartnerite tänusõnu ja võib kanda Pärnu linna hõbedast märki, mille andis üle meer Romek Kosenkranius nii talle kui vastsele malevapealikule. Linnapea sõnas, et tema ametiajal on see neljas malevapealiku vahetus, ja avaldas lootust, et edaspidi jäävad vahetused harvemaks.

Kivimäe ulatas järelkäijale Kaitseliidu Pärnumaa maleva regaalid, käelindi ja sulepea, milles on roheline tint.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles