Pärnu meeskond tuli airsoft‘is teiseks

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud laupäeval Tartus airsoft’i-võistlustel BattleArena saavutas teise koha Pärnu võistkond Panther Airsoft Club.
Möödunud laupäeval Tartus airsoft’i-võistlustel BattleArena saavutas teise koha Pärnu võistkond Panther Airsoft Club. Foto: Aljona Sulkovskaja

Möödunud laupäeval Tartus airsoft’i-võistlustel BattleArena saavutas teise koha Pärnu võistkond Panther Airsoft Club.

“Teine koht tuli kaptenite duellis,“ sõnas Aleksei Fjodorov Panther Airsoft Clubi meeskonnast. Oluline oli tema sõnutsi taktika, mis enne võistlust tuli omavahel kokku leppida. Panther Airsoft Clubi meeskonda kuulusid Aleksei Fedorov, Evgeni Lukashenko, Igor Kravets, Aleksandr Rõbakov, Semjon Fedorov, Artjom Adveenkov.

Märksõna “meeskonnatöö” tõi esile Pizzapoiste tiimis osalenud pärnakas Martin Lehe, kes kaotas just Panthersitele. “Nende puhul oli meeskonnatöö ja suhtlus kohe esimesest mängust hästi näha,” kinnitas Lehe. Sellist tüüpi võistlustel ei kasutata suheldes raadiosaatjaid, kuna aega selleks pole. Pidev suhtlus käib valjuhäälsete hõigete abil: kus vastane on?

Tartu turniiril osales 12 võistkonda. Vastamisi mindi viis-viiele-lahingus. Võistlustel oli lavastatud situatsioon, kus ühel poolel olid röövlid, kelle ülesanne oli pangast ära tuua kuld. Teise võistkonna moodustasid aga politseinikud, kelle roll oli kaitsta panka. Mängukoht oli üles ehitatud selleks mõõduvõtuks ja igal meeskonnale anti pool tundi aega paigaga tutvuda. Võistluspaik muutus mäng-mängult tuttavamaks. Alguses olid mängud pikemad, hiljem läksid lühemaks. 

Võitis Skull Hunters, kes auhinnaks sai võimaluse osaleda märtsis Soomes maailmameistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles