Galerii: maadluse meistrivõistlustel võitsid tiitleid kõik siinsed klubid

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimusid Paikusel Pärnumaa lahtised meistrivõistlused Kreeka-Rooma-, vaba- ja naistemaadluses, kus kodumaakonda esindasid kõik kolm siinset klubi: Lihula raskejõustikuklubi Leola, Vändra Suure Karu Pojad ja korraldaja Pärnu maadlusklubi Leo. Kõikide klubide esindajad võitsid ohtralt eri värvi medaleid.

Maadlusklubist Leo tulid Pärnumaa meistriks Kreeka-Rooma maadluses Renee Paatsi ja Raimond Uibo, peale selle teeniti eri kaalukategooriates kuus hõbemedalit ja kolm pronksist autasu.

Vabamaadluses olid Leo esindajad samuti edukad, sest Pärnumaa meistritiitli võitsid nii Rasmus Tõnismäe kui Günther Andreas Vaaro, teise koha saavutasid Ott Otterklau ja Matthias Tuulik ja kolmanda Andreas Niinemets.

Naistemaadluses pälvis teise koha Nele Maripuu ja kolmanda koha saavutas Mirelle Juninen, mõlemad samuti Leo klubist.

Suure Karu Poegadest võitsid Kreeka-Rooma maadluses meistritiitli Kened Mägisalu, Hendri Vesper ja Lukas Perner.  Samuti nopiti Kreeka-Rooma maadluses veel kaks teist kohta ja üks kolmas auhind.

Vabamaadluseski jagus Vändra maadlusklubile medaleid. Meistriks krooniti Pert Nikolajev ja Hendri Vesper, teisele kohale tuli viis noorsportlast ja pronksile kolm.

Lihula raskejõustikuklubi Leola esindajad võitsid kolm meistritiitlit: edukad olid Eerik Pank Kreeka-Rooma, Stefan-Lauri Mölder vaba- ja Mia-Jessica Mölder naistemaadluses. Kreeka-Rooma maadluses lisandusid hõbe ja pronks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles