11 ägedat meloodiat, kui igihaljad jõululaulud on surmani ära tüüdanud!

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikakuulamise kanalis Spotify on üle miljoni jõululaulu, ent edetabelis figureerivad iga aasta samad nimed. 
Muusikakuulamise kanalis Spotify on üle miljoni jõululaulu, ent edetabelis figureerivad iga aasta samad nimed. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Millised oleksid jõulud Michael Bublé jõulualbumi ja aegumatu Frank Sinatra hääleta? Arvatavasti samasugused nagu eelmisel aastal. Olgem ausad, talvekuudel kaubanduskeskuses kinki otsides ja autoga töölt koju sõites kostavad kõlaritest ikka ühed ja samad lood, näiteks “All I want for Christmas”, “Last Christmas” ja “Have Yourself a Merry Little Christmas”. Kui kaua suudame neid palu aga kuulata, enne kui teise raadiojaama kasuks otsustame või raadio hoopis kinni paneme?

Sestap uurisime kodumaistelt muusikutelt, millised laulud nende pühadeaega saadavad ja mida nad teistelegi soovitavad, tuues tänavustesse jõuludesse kübeke uut ja midagi sellist, mis traditsioonilisse raadioformaati ei sobi. Oma lemmikuid jagasid meiega Marten Kuningas, Rasmus Rändvee, Ewert Sundja, Öed ja teised. 

Robert Linna ansamblist Kuradi Saar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles