Munamäele rajatakse kunstlumega kelgurada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 18 asutakse Pärnus Munamäel lastele kelgurada rajama, mille tõttu Vee, Ringi ja Lõuna tänava vaheline lõik on suletud.

“Püüame teha noortele peredele jõuludeks väikese kingituse, et lumi oleks maas ja kestaks natuke kauem, kui talvekuude ilmad võimaldavad. Täna veetakse lumi kohale ja tehakse traktorite abil nõlv valmis,” rääkis Pärnu linnavolikogu esimees Andres Metsoja.

Linn mõtles selgi aastal Jõulumäe tervisespordikeskusega koostöös kohapeal lumetootmisele, kuid see ei õnnestunud tänavu. “Oma lastega käies tundub, et on päris palju kasutust ja lihvitakse see nõlv ära. Kui asi õnnestub, katsuks sättida nii, et iga aasta oleks kohapeal kunstlumi ja lastel oleks võimalik ka kesisel talvel korralik liumägi,” ütles Metsoja.

Ettevalmistused lumeraja tegemiseks algasid kella 16 paiku, seepärast on ajutiselt suletud Vee, Ringi ja Lõuna tänava vaheline lõik. Kell 18 algab liuvälja rajamine, millega soovitakse tänase päeva jooksul ühele poole saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles