Noortebändide Bedwetters ja Mushy muusikud astuvad täna koos lavale

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwettersi raju kontsert aastal 2008.
Bedwettersi raju kontsert aastal 2008. Foto: Ants Liigus

Kultuurikorraldajad ja pärnakatest muusikud hoolitsevad selle eest, et noortele ja sõpradele pühademelus meelelahutust pakkuda. Sestap ühendavad täna käed semud ja bändipoisid kunagi tegutsenud kollektiividest Mushy ja Bedwetters, tuues ansamblina Kajakad jõuluehtes Pärnu taas kübeke rokki ja nostalgiat.

Jõuluküte on korra aastas toimuv kontsert või igas mõttes eriline sündmus, nagu seda iseloomustas korraldaja ja Mushy laulja Taavi Holter. “See on näide sellest, mis juhtub, kui kamp Pärnus kasvanud ja Eestis end tõestanud muusikuid, ürituste organiseerijaid ja elukunstnikke saab taas kodulinnas kokku, et midagi erilist korda saata,” rääkis Holter.

Kajakad on kahe umbes kümme aastat tagasi veel aktiivselt tegutsenud bändi sümbioos, olles ühiselt segasemad kui ­bändid omal ajal. “Kuna kõik sõbrad on pühadel kodulinnas tagasi, on see justkui meie töö pakkuda neile positiivselt hull õhtu,” märkis Holter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles