Kidise jõulumuusika kontsert kogub Jarek Kasari toel raha kiriku remondiks

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse kontserdi “Lumekuninganna” peaesineja on helilooja ja sõnasepp Jarek Kasar.
Tänavuse kontserdi “Lumekuninganna” peaesineja on helilooja ja sõnasepp Jarek Kasar. Foto: Lilli Tölp

Homme toimub Paadremal kogukonna ja sõprade toel korraldatud traditsiooniline Kidise jõulumuusika üritus, mis kutsub linnamelust eemale, 50 kilomeetri kaugusele, nautimaks südamlikku pühadeaegset kontserti. Tänavu loovad jõulumeeleolu muusik Jarek Kasar, telesaate “Klassikatähed” finalist, löökpillimängija Karl-Johan Kullerkupp ja lauljad Heli Vahing, Marina Treima ja Henrik Raave, esitledes programmi “Lumekuninganna”.

“Mul on talu, mis on salapärane, sest asub kui pärapõrgus, olles kümme kilomeetrit eemal suurest teest ja asudes elektriliini lõpus kährikute, sookurgede ja metssigade embuses. Ürgses ja puutumata kohas,” iseloomustas korraldaja, MTÜ Kidise Kontserditalu eestvedaja Raave armsaks saanud lapsepõlve suvekodu ja paika, mille käekäik läheb talle korda.

Sestap annetatakse tänavune piletimüügi tulu Paadrema kiriku tornikiivri parandustöödeks. “Ma armastan seda kohta ja tahan siin midagi ära ­teha ja tehtut jagada,” avaldas Raave. Nii kohtuvad jõulueelsel kontserdil kogukonnaliikmed ja kaugemad külalised, kel soov kogeda omanäolist õhtut ja toetada sellega kohalikku arengut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles