Eino-Jüri Laarmann: Hüva leili! Vihaga, kuid vihata

Eino-Jüri Laarmann
, Pärnu linnavolikogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi mõlgutati mõtteid müüa Karja tänava saunahoone ning ehitada midagi väiksemat kuhugi mujale, otsustati nüüd piirduda sauna mahu kokku tõmbamise ja põhjaliku remondiga.
Kuigi mõlgutati mõtteid müüa Karja tänava saunahoone ning ehitada midagi väiksemat kuhugi mujale, otsustati nüüd piirduda sauna mahu kokku tõmbamise ja põhjaliku remondiga. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnasaunal on tähtpäev. 1995. aasta 21. detsembril avati uus saun Karja tänaval. Teine saun oli tollal veel Ülejõel. Juulist 2007 on Karja saun ainuke ühissaun, kus saab leili nautida. Avamisest tänavu detsembrini külastati sauna 901 697 korral. Esimeseks juubeliks loodame miljonit.

Algul oli saunakülastajaid aastas kuni 50 000, kuid see arv väheneb pidevalt. Aastal 2017 oli neid veel üle 30 000, aga sellel aastal jääb külastuste arv alla 25 000. Kuna sauna kasutab varasemast poole vähem inimesi, tuli seal teha mitu ümberkorraldust.

Sauna ruume vähendati. Saun töötab neli päeva nädalas. Üle päeva on naiste- ja meestesaun. Ruumid on remonditud ja tehnosüsteemid parendatud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles