Paides pallinud vutimees tuli kodulinna tagasi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahel viimasel aastal Paide linnameeskonda esindanud ääreründaja Henri Hanson liitus algavaks hooajaks Pärnu Vapruse jalgpallimeeskonnaga.
Kahel viimasel aastal Paide linnameeskonda esindanud ääreründaja Henri Hanson liitus algavaks hooajaks Pärnu Vapruse jalgpallimeeskonnaga. Foto: Pärnu JK Vaprus

Kahel viimasel aastal Paide linnameeskonda esindanud ääreründaja Henri Hanson liitus algavaks hooajaks Pärnu Vapruse jalgpallimeeskonnaga.

Hansoni sõnutsi on tal väga hea meel tagasi kodulinnas olla, seekord Vapruse värvides.

“Pärast positiivset vestlust klubiga saavutasime kiirelt üksmeele ja ootan suure põnevusega, mis meid ees ootab,” ütles Hanson.

Vapruse tegevjuht Karl Palatu ütles, et Pärnu linna esindusmeeskonnana tunneb vutiklubi vastutust kõigi Pärnust pärit mängijate karjääri toetamisel ja just seetõttu tehti Hansonile lepingupakkumise.

“Noorest east hoolimata on Henri kogenud mängija ja saab kindlasti meie esindusmeeskonna üheks liidermängijatest ning on noortele mängijatele eeskuju ja tugi. Tundes Henrit, olen kindel, et see roll talle sobib, ja eesootav jalgpallihooaeg kujuneb talle edukaks,” ütles Palatu.

Paide linnameeskond omandas Pärnu jalgpalliklubilt Hansoni mängijaõigused kaks aastat tagasi. Hanson käis Paide meeskonna eest sel aastal meistriliigas väljakul 25 mängus ja lõi neli väravat. Mullu esindas ta Paide tiimi 30 liigamängus, lüües viis väravat.

Aastatel 2015–2016 lõi Hanson Pärnu linnameeskonna särgis 65 meistriliiga mängus üheksa väravat. Viiel eelneval aastal oli Hansoni saldo noorteliigades, madalamates liigades, karikavõistlustel ja esiliigas 153 mängu ja koguni 167 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles