Bingo loto jackpot tuli Pärnumaale

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto
Loto Foto: Toomas Huik

Kolmapäevases “Suure lotokolmapäeva” saates võitis Pärnumaa mees internetist ostetud piletiga Bingo loto jackpot'i 325 776,7 eurot.

Võitjaks osutus noor mees, kes enda sõnutsi mängib nii Bingot kui Vikinglottot pea iga nädal. Oma numbreid tal pole, enamjaolt ostab ikka pliks-plaks pileteid.

Tootmisvaldkonnas töötav mees rääkis loto kontoris võitu vormistades, et võidupilet oleks ajapuudusel peaaegu ostmata jäänud. Pileti soetas ta napilt enne loosimise sulgumist. Võidust sai mees teada alles hommikul, õhtul küll kuulis infot suurest lotovõidust, kuid endaga ei osanud seda seostada. “Ma ei ole kunagi arvanud, et võiksin võita jackpot'i – see on nii ebatõenäoline,” sõnas ta.

Uudist on võitja seni jaganud vaid elukaaslasega ja konkreetset plaani, mida kopsaka summaga peale hakata, veel pole. “Jõulukingid on juba ostetud, niiet võidusumma jääb ootama suuremaid oste,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles