Kristel Voltenberg: Ivari on mõistnud, et minu unistustel pole piire

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Kristel Voltenbergi elu on jagatud mitme linna vahel, toob jõuluaeg ta alati Pärnussegi, sest siin on tema juured.
Kuigi Kristel Voltenbergi elu on jagatud mitme linna vahel, toob jõuluaeg ta alati Pärnussegi, sest siin on tema juured. Foto: Erik Tikan/Eesti Meedia

Ehkki ärinaine Kristel Voltenberg jagab polii­tikust abikaasa Ivari Padariga elu vähemalt kolme koha vahel, tunneb ta sünnilinnas Pärnus ennast kõige enam kodus olevat ja tal on selle linnaga hulk plaane.

“Otsige pikka blondiini,” ütleb ta ajakirjanikuga Tallinnas Raekoja platsil kuuse all kohtumise aega kokku leppides. Tegelikult pole seda selgitust vaja, sest otsitav torkab teiste seast oma hea välimuse ja avali olekuga kohe silma.

Nagu enamikule eestlastele on Kristelile jõulud väga oodatud aeg. “See on aeg, kui ma alati ­koju tahan ja kodus tunnen ennast kõige rohkem seal, kus on mu juured. Esimese advendi püüan alati Pärnus olla. Mulle meeldib sinna jõuda hilja õhtul, kui linn on tuledes. Juba üle silla sõites tekib mõnus kodutunne ja igal aastal on tuled, mis mind vastu võtavad, pisut erinevad,” räägib ta õhinal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles