Sadama kossuklubi mured ja rõõmud: Kirves vigastatud, Post naaseb peagi, probleemid leegionäri saabumisega

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Sadama korvpallimeeskond lõpetas 2018. aasta kaotusega, kui eile võõral väljakul jäi 56:91 alla Riia VEFile.

Liider Mihkel Kirveseta mänginud suvepealinna tiim kaotas Eesti-Läti korvpalliliiga favoriidi vastu poolaja juba 21 punktiga ja mäng oli tehtud.

Sadama tiimi juhi Johan Kärbi sõnutsi vaevab Kirvest puusavigastus, mis tuleb välja ravida. “Ta läheb peagi MRT-uuringule, siis saame täpsemalt teada, kui tõsine see asi on ja kui kaua aega läheb,” selgitas klubi juht.

Rõõmustav uudis oli see, et esimest korda üle pika aja oli mänguprotokolli üles antud hooaja eel põlve vigastanud Siim-Markus Post, kes matšis Riia vastu veel platsil ei käinud. “Post jõuab peagi platsile tagasi, aga arvatavasti ta jaanuari esimest mängu veel ei mängi. 100protsendiliselt ta veel trenni teha ei saa,” rääkis Kärp.

Uue leegionärist korvialuse jõuga, kelle siiatoomisega eelmisel nädalal aktiivselt tegeldi, läheb veel aega. “Homme tegelen sellega, kui Eestisse tagasi jõuan. Asjad pole eriti edasi liikunud: igasugu probleeme on,” kinnitas Kärp.

Pärnu järgmine matš tuleb 9. jaanuaril, kui kodusaalis minnakse vastamisi Läti ülikooliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles