Vaprus on pärast aastalõputurniiri esimest päeva eelviimasel kohal

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Saarts (esiplaanil kollases) lõi Tarva võrku kaks palli.
Kristen Saarts (esiplaanil kollases) lõi Tarva võrku kaks palli. Foto: Lilli Tölp

Eile algas Tallinnas Kalevi spordihallis jalgpalli aastalõputurniir, kus Pärnu JK Vaprus on pärast nelja esimest mängu kümne võistkonna seas eelviimasel, üheksandal kohal.

Seniste matšide jooksul on saadud võit ja kolm kaotust. Ainus võit saavutati JK Kalevi üle – 3:0. Selles mängus sahistasid Vapruse poolelt võrku Magnus Villota, Ronaldo Tiismaa ja Kristen Saarts.

Aatalõputurniiri juhib pärast esimest päeva JK Narva Trans, kes kaotuskibedust pole veel tundnud. Teisel kohal olev FC Flora kaotab Transile kahe punktiga, kolmandat kohta hoidev Viljandi JK Tulevik nelja punktiga.

Täna ootab Vaprust ees viis mängu.

Traditsiooniline aastalõputurniir toimub juba 24. korda. Võistluste toimumiseks paigaldas jalgpalliliit Kalevi spordihalli põrandale kunstmurukatte, mis loob hallis välitingimustes mängitava vutiga sarnased tingimused. Seetõttu nimetatakse võistlust minijalgpalliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles