Politsei tabas ümberkaudsete peokohtade abiga bussibaari akna lõhkunud varga

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Hommiku tänaval Ühe Bussi puhveti akna purustanu põhjustas ettevõttele varguse ja lõhkumisega mitme tuhande eurose kahju.
Pärnus Hommiku tänaval Ühe Bussi puhveti akna purustanu põhjustas ettevõttele varguse ja lõhkumisega mitme tuhande eurose kahju. Foto: Erakogu

Suur oli Pärnu südalinna bussibaari pidajate ehmatus, kui tööle jõudnuna ootas neid ees sisse löödud aken ja tühjaks tehtud salong.

Ööl vastu 12. juunit tegutsenud kurikael põhjustas lõhkumise ja vargusega suviti Hommiku tänaval rahvast teenindavale Ühe Bussi puhvetile mitme tuhande euro suuruse kahju. Kolm päeva hiljem toimetas sama mees kuursaalis.

Suuresti turvakaamerate abiga tegid uurijad eritellimusel valmistatud klaasi jultunult lõhkunud ja käed võõra vara järele sirutanud kurikaela kindlaks. Sel kuul mõistis Pärnu maakohus 43aastase Anatoli kokkuleppemenetluses kriminaalkorras süüdi.

„Mehe tabamiseni jõudsime tänu heale koostööle ümberkaudsete meelelahutusasutustega, mille turvakaamerate välja varguse toime pannud mees jäi,“ avaldas Pärnu juhtivuurija Ago Kärtmann. „Kaamerapildile jäi seegi, kuidas mees tõmbas endale selga jope, mille ta oli samuti bussibaarist varastanud.“

Nähtavasti olid silmatorkava, neoonhõbedase jopega Anatoli käigud öises Pärnus hõlpsasti jälgitavad. Ehk oli kahe baaritöötaja Ühe Bussi logoga üleriiete pätsamine rumal tegu veel seetõttu, et need on maailmas ainulaadsed.  

Kahest jopest ilmajäämine oli puhvetile aga väikseim mure.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles