Uus ülem: Pärnumaa malevas kindlasti muutub midagi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitse­liidu Pärnumaa maleva ja Lääne maakaitseringkonna pealiku Rasmus Lippuri sõnutsi on maakaitseringkonna loomine eelnevalt välja kujunenud olukorra formalisee- rimine.
Kaitse­liidu Pärnumaa maleva ja Lääne maakaitseringkonna pealiku Rasmus Lippuri sõnutsi on maakaitseringkonna loomine eelnevalt välja kujunenud olukorra formalisee- rimine. Foto: Mailiis Ollino

Detsembri keskel võttis Pärnumaa maleva pealiku ülesanded üle kolonelleitnant Rasmus Lippur, 1. jaanuarist istub ta aga kahel toolil, sest ühtlasi juhib vast loodud Lääne maakaitseringkonda, kuhu peale Pärnumaa maleva kuuluvad Saaremaa ja veel mullu Lippuri juhtimise all olnud Lääne malev.

Pärnu Postimees vestles äsjase maakaitseringkonna ülemaga, et saada selgust, mis aasta alguses täpselt muutus ja kas kohalikud kaitseliitlased peaksid ootama suuri muutusi või läheb elu endistviisi edasi.

Mida Pärnumaa kaitseliitlased teilt oodata võivad ja missugune inimene te olete?

Ma olen hea inimene (muigab). Ma arvan, et mingeid suuri probleeme minuga ei ole. Ma ei võta isiklikult kedagi ette. Ütlesin ­staabi eeski, et kõik inimesed on head, toredad, tublid ja usinad, kuniks nad ei ole vastupidist tõestanud. Ja siiani ei ole siin majas keegi seda teinud.

Ma olen kaasav. Kuulan ära kõik, kes tahavad ja peavad arvamust avaldama. Selle põhjal teen otsuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles