Kevin Saar: Alati tuleb olla ­positiivne ja võidujanuline

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui iga teine võidusõitja on vähemalt korra elus luid murdnud, on Kevin Saar enda sõnutsi õnnelik krossimees, kes on pääsenud vaid sinikate ja marrastustega. Tal aitab raskeid vigastusi vältida hea füüsiline vorm.
Kui iga teine võidusõitja on vähemalt korra elus luid murdnud, on Kevin Saar enda sõnutsi õnnelik krossimees, kes on pääsenud vaid sinikate ja marrastustega. Tal aitab raskeid vigastusi vältida hea füüsiline vorm. Foto: Urmas Luik

Lõppenud aastal quadracer’ite motokrossis taas Vana Maailma meistritiitliga pärjatud Kevin Saar hindab kõrgelt Eesti meistrivõistluste kuldmedalit.

“Eestis võistelda on mulle väga oluline, kodustel radadel olen püüdnud startida nii palju, kui rahvusvaheline kalenderplaan ­seda võimaldab,” kõneles kahekordne Euroopa meister Saar. “Kodupublik on alati eriline ja siin sõitmine annab iga kord hea tunde. Kui kommentaator räägib eesti keeles, valitseb raja ääres eriline atmosfäär. Eesti meistrimedalid, eriti tänavu võidetud “EV 100” kuld, on minu auhinnariiulil leidnud silmapaistva koha ja olen nende üle äärmiselt ­uhke.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles