Vapruse kaitsekogemused purjetavad üle mere

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel neljal hooajal meistriliigas Pärnu linnameeskonnas ja Vapruses pool- ja keskkaitsjana mänginud Rauno Tutk liitub uuel hooajal ilmselt FC Kuressaarega.
Viimasel neljal hooajal meistriliigas Pärnu linnameeskonnas ja Vapruses pool- ja keskkaitsjana mänginud Rauno Tutk liitub uuel hooajal ilmselt FC Kuressaarega. Foto: Mailiis Ollino

Viimasel neljal hooajal meistriliigas Pärnu linnameeskonnas ja Vapruses pool- ja keskkaitsjana mänginud Rauno Tutk liitub algaval hooajal ilmselt FC Kuressaarega.

"Midagi kindlat ei ole veel, aga kõige kindlam on Rauno Tutk, tema on meiega," ütles FC Kuressaare peatreener Jan Važinski vutiportaalile Soccernet.ee antud intervjuus.

Važinski sõnutsi tahab Saaremaa meeskond täiendada tulevaks hooajaks koosseisu nelja-viie uue mängijaga.

30aastane Tutk mängis neli hooaega Pärnu esindusmeeskondades, enne on ta pallinud Tartu Tammekas, Paide linnameeskonnas ja Viljandi Tulevikus.

Pärnu Vaprus jäi lõppenud hooajal Eesti jalgpalli meistrliigas kümnendale kohale ja langes esiliigasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles