Suvepealinna noored muusikud kirjutasid mullu parima albumi

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored muusikud võitsid Raadio 2 aasta parima albumi auhinna.
Noored muusikud võitsid Raadio 2 aasta parima albumi auhinna. Foto: Mailiis Ollino

Traditsioonilisel muusika-aastat kokkuvõtval Raadio 2 aasta ­hiti galal tuli mitu kõrget kohta Pärnu muusikutele. Eesti suurimal ja vanimal, detsembris 25. korda toimunud rahvahääletusel põhineval kodumaiste lugude arvestusel selgusid eestlaste lemmiklood. Meelispala valis 16 252 inimest.

Pärnakad ansamblitest Sibyl Vane ja The Boondocks jõudsid oma repertuaariga edetabeli etteotsa. The Boondocks, kuhu kuulub viis suvepealinna noormeest, leidis soosingu nii rahva seas kui raadiotoimetuses, noppides viienda koha 2018. aasta lugude edetabelis ja pälvides parima kauamängiva tiitli albumiga “How to Build a Love Bomb”.

Raadio 2 toimetus iseloomustab pärnakaid kui trendimurdjaid, kes jõuavad alternatiivrokiliku loominguga nimistutesse, milles domineerib levimuusika.

Mullu Eesti Laulu konkursil neljanda koha saavutanud Sibyl Vane jõudis looga “A Thousand Words” Raadio 2 aasta hiti galal 12. kohale.
Mullu Eesti Laulu konkursil neljanda koha saavutanud Sibyl Vane jõudis looga “A Thousand Words” Raadio 2 aasta hiti galal 12. kohale. Foto: Mailiis Ollino

Mullu Eesti Laulu konkursil neljanda koha saavutanud Sibyl Vane jõudis looga “A Thousand Words” 12. kohale. Eestlaste kodumaine lemmikpala on aga nublu “Mina ka”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles