Marjamahla jäägiseemnetest saab hea maiuse, tammetõrudest võib jahvatada küpsisejahu, ahvenast valmistatud krõpsud saata lendama lainerite pardal. Seda tõestas läinud aastal Eesti toidupiirkonnaks valitud Pärnumaa, mille maitsete kujundajad lendasid oma toodetega kõrgelt üle lati.
Tellijale
Pärnumaa maitsete kujundajad lendasid kõrgelt üle lati
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pärnumaa maitsete aasta projektijuht Kadi Elmeste võttis maaeluminister Tarmo Tammelt 4. mail vastu poolteise meetri pikkuse puidust rändkahvli, ei aimanud temagi, millise teotahtega tegutsejad justkui varjust välja tulevad. Vahepeatus oli 8. septembril Kõpu külas Maria talus, kus lõikuspeol selgusid toidumeene konkursi võitjad 76 osalenu hulgast.