Mart Helme vähiühingu kihutuskõnes: "Kes teid muidu aitaks, kui mina lahkuksin poliitikast? Siis jääks suur auk." (10)

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe Mart Helme ja tema meeskonna koosolekut Pärnu vähiühingus reklaamiti kahekõnena teemal "Uued võimalikud suunad arstiabis".
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe Mart Helme ja tema meeskonna koosolekut Pärnu vähiühingus reklaamiti kahekõnena teemal "Uued võimalikud suunad arstiabis". Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

On reede pärastlõuna Pärnu sotsiaalkeskuse Riia maantee maja rohelises saalis. Paarkümmend elukogenud meest-naist, sekka mõni noorema generatsiooni esindaja on tulnud kuulama Pärnumaa vähiühingule külla sõitnud Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimehe ja Pärnumaa esinumbri Mart Helme ja tema meeskonna sotsiaalvaldkonna ja tervishoiu tulevikuvisiooni.  

Enne Helme jutuvestmist käis saalis ringi Pärnumaa vähiühingu juhatuse ja EKRE liige Raja Leppik, kes punutud seenekorvist jagas erakonna sümboolikaga kingipakke, mille sisu sai ise valida. Pakuti komme, pastakaid, helkureid ja tikke. Keegi mees sortis korvikesest peotäie kraami. Selle peale tuletas nännijagaja sõbralikult meelde, et meened tuleb anda ikka neile, keda kohal polnud.

Samuti uuris Pärnumaa piirkonna juht Helle Kullerkupp, kas kõigil on ikka viimane Konservatiivide Vaba Sõna paberväljaanne olemas. Autost saavat veel juurde tuua, kui puudu tuleb.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles