Erakondadel on aega ­ 17. jaanuari õhtuni

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilse seisuga oli teada viie erakonna Pärnumaalt riigikokku kandideerijate nimekiri.
Eilse seisuga oli teada viie erakonna Pärnumaalt riigikokku kandideerijate nimekiri. Foto: Urmas Luik

Eilse seisuga oli teada viie erakonna Pärnumaalt riigikokku kandideerijate nimekiri: Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), Reformierakond, Keskerakond, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond. Endistviisi koostab nimekirja Vabaerakond. Elurikkuse Erakond (ERE) ja Eesti 200 pole oma kandidaate Pärnumaal veel avalikustanud.

Eesti 200 esindajad kohtuvad mõttekaaslastega Pärnus täna õhtul. ERE peab üldkogu 13. jaanuaril, mil selgub nende kandidaatide asetus. Täna keskpäeval koguneb Tallinnas EKRE volikogu, et kinnitada erakonna programm ja valimisnimekiri ning need avalikustada. 12. jaanuaril peaks selguma Keskerakonna üleriigiline edurivi.

Reformierakonna üleriigilises nimistus on Toomas Kivimägi 26., Jüri Jaanson 28. ja Annely Akkermann 36. kohal. Isamaa pingerivis on Andres Metsoja seitsmendal, Ela Tomson 34., Lauri Luur 44. ja Siim Suursild 53. kohal. Sotside üle-eestilises paigutuses on Kalev Kaljuste 18., Kadri-Aija Viik 34. ja Indrek Tarand 123. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles