Pärnu vutiklubi naiskond teenis saalijalgpalli karikavõistluste finaalturniiri pääsme

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall. Foto on illustreeriv.
Jalgpall. Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai naiste saalijalgpalli karikavõistluste alagrupiturniiril teise koha ja kindlustas sellega pääsu järgmisel nädalavahetusel toimuvale finaalturniirile.

Pärnu naiskond alistas 4:1 Nõmme Kalju, 3:0 Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonna ja viigistas 1:1 Pae Unitedi ja 2:2 Tartu SK 10 Premiumiga.

Nii kogusid pärnakad kaheksa punkti, jäädes tahapoole üheksa punkti kogunud Pae Unitedist. Kolmanda koha saavutas Tartu SK 10 Premium ja neljandana lunastas finaalturniiri pileti Nõmme Kalju. Viienda koha sai Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond.

Pärnu naiskonna eest käisid platsil Imbi Hoop, Jennifer Smirnov, Saskia Sonnberg, Ketlin Saar, Ulrika Tülp, Kairi Himanen, Berle Brant, Aljona Sasova, Sandra Paulberg, Laada Tereštšenkova, Elizaveta Rutkovskaja, Anastasija-Grazyna Shcherbachenia, Marie Saar ja Evelyn Šilina.

Teises alagrupis teenis esikoha FC Flora, kes nelja mänguga kogus üheksa punkti. Teisele kohale mängis end SK Motiiv seitsme punktiga. Võrdselt kuus punkti kogusid nii JK Kalev kui FC Ajax, kuid omavahelisest mängust teenitud võit andis kolmanda koha Kalevile ja Ajax lõpetas neljandana. Need võistkonnad tagasid pääsu järgmisel pühapäeval Raasikul toimuvale finaalturniirile. Viienda kohaga lõpetas alagrupi Saku Sporting.

Järgmisel pühapäeval Raasikul mängitaval finaalturniiril jagatakse naiskonnad vastavalt alagrupiturniiride tulemustele kahte alagruppi, kust kaks paremat naiskonda pääsevad poolfinaalidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles