Politsei pani puhuma üle 1300 sohvri

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11 politseinikku ja üks abipolitseinik kontrollisid eile Pärnumaal üle 1300 autojuhi kainust ja tabasid reidi käigus kolm roolijoodikut.
11 politseinikku ja üks abipolitseinik kontrollisid eile Pärnumaal üle 1300 autojuhi kainust ja tabasid reidi käigus kolm roolijoodikut. Foto: Elmo Riig

11 politseinikku ja üks abipolitseinik kontrollisid eile Pärnumaal üle 1300 autojuhi kainust ja tabasid reidi käigus mitu roolijoodikut.

„Enamik autojuhte on korralikud ja soovin neid kiita, paraku tabasime siiski 3 autojuhti, kes olid tarvitanud alkoholi,” ütles Pärnu patrullitalituse juht Henry Murumaa.

Mullu tabati Pärnumaal üle 500 joobes autojuhi.

Möödunud aastal juhtus Pärnumaal joobes autojuhtide süül 47 liiklusõnnetust, neist 36 olid varalise kahjuga ja 11 õnnetust sellised, milles said kannatada inimesed. Joobes juhtide süül juhtunud liiklusõnnetustes hukkus üks ja sai vigastada 12 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles