Päästeamet võtab Poola traagilise õnnetuse järel põgenemistoad luubi alla

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Mai keskuse keldris ja kunagises vanglas asuvates põgenemistubades on ohutusnõuded täidetud.
Pärnus Mai keskuse keldris ja kunagises vanglas asuvates põgenemistubades on ohutusnõuded täidetud. Foto: Mailiis Ollino

Nädalavahetusel Poolas juhtunud traagilise õnnetuse järel, kui Koszalini linnas sai põgenemistoas puhkenud tulekahjus surma viis teismelist tüdrukut ja raskesti vigastada üks mees, kavatseb päästeamet võtta luubi alla siinsedki samalaadsed meelalahutusasutused.

Päästeameti ohutusjärelevalve osakonna juhataja Tagne Tähe jutu järgi on päästeamet Eestis põgenemistube pisteliselt kontrollinud, leidnud seal puudusi ja nõuete täitmiseks saatnud asutustele ettekirjutuse.

Pärnus Mai keskuse keldris ja kunagises vanglas asuvates põgenemistubades on ohutusnõuded täidetud.

Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo juhataja Indrek Laanepõllu sõnutsi pole Pärnu põgenemistube eraldi kontrollitud ja Poola õnnetuse täpsemate asjaolude ilmnemisel vaadatakse üle, kas siinsete põgenemistubade ohutus tuleks luubi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles