EKRE Pärnumaa juhi repliik valimiskoosolekul osalejale: Kuulute vägistamisele (79)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile laekus Pärnu Postimehe toimetusele lugejakiri reedesel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja vähiühingu kohtumisel osalenud naiselt, keda häiris EKRE esindajate jutt vägistamislainest, mille võib kaasa tuua massiline sisseränne. Pärnu Postimehe toimetusel on helisalvestis, mis kinnitab, et selleteemaline häirivalt mõjuv mõttevahetus leidis pärnakate ees tõepoolest aset.

EKRE esimees ja Pärnumaa esinumber Mart Helme tõi näite, kuidas Londonis lõid moslemid ühel inimesel burgeri käest, kuna see olevat roojane toit. Lõpuks viis jutt selleni, et protsess viib Eestiski samasse seisu.

“Mis istute siin nii kahtlaselt, ahvatlete mind?” küsis Helme, vaadates otsa esireas istunuile. Temaga arutles edasi EKRE Pärnumaa piirkonna juht Helle Kullerkupp. “Kuulute vägistamisele, sest te provotseerite. Just-just!” teatas Kullerkupp resoluutselt.

Kommentaarid (79)
Copy
Tagasi üles