Karoliine Aus: Tudengid ootavad ülikoolilt muutusi (1)

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Pärnu Kolledž peab tegema tööd, et õpetatavad erialad oleksid tudengikandidaatidele ligitõmbavad ja perspektiivikad.
Tartu Ülikooli Pärnu Kolledž peab tegema tööd, et õpetatavad erialad oleksid tudengikandidaatidele ligitõmbavad ja perspektiivikad. Foto: Mailiis Ollino

Uudis rahanappuses kolledžist on kurb. Pärnul jagub potentsiaali: siin on hubane ja võimalused ettevõtjatele ja IT-huvilistele kasvavad. Kui soovime areneda, ei saa Pärnu kaotada suurimat ressurssi: noori.

Ma kiidan Pärnu kolledžit väga, samuti olen õpilastelt kuulnud häid sõnu kooli kohta. Siiski on tudengite arv väike. Miks ei jääda ega tulda Pärnusse kõrgharidust omandama?

Usun, et vastus ei olegi nii müstiline. Atraktiivne visuaal, sisu ja keskkond – need peavad olema eeskujulikult esindatud, sest noored ahmivad infot silmade ja emotsioonidega. Erialad tuleb noortele maha müüa osava turunduse ja värvikate näidete abil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles