The Boondocksi videos löövad kaasa Eesti tippnäitlejad

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader uuest muusikavideost.
Kaader uuest muusikavideost. Foto: The Boondocks

Pärnu noormehed ansamblist The Boondocks avaldasid täna loo “That’s why” video. Klipis kehastavad peaosalisi näitlejad Rea Lest ja Jörgen Liik. 

Muusikavideo sündis koostöös Balti filmi- ja meediakooliga filmitudeng Liis Lindmaa juhtimisel.

“Mulle meeldis, et bändiga oli tihe koostöö algusest peale, intensiivsest ideede põrgatamisest lõpptulemuseni,” märkis režissöör Liis Lindmaa.

Lugu pärineb indie-ansambli oktoobris ilmunud kolmandalt plaadilt “How to Build a Love Bomb”, mis on 1960. aastate hõnguline kauamängiv. 

Muusikavideot esitlus poimus eile Intsikurmu KETS-kaupluses.
Muusikavideot esitlus poimus eile Intsikurmu KETS-kaupluses. Foto: Linda Liis Eek

“Album räägib lahkuminekutest, rasketest aegadest suhetes, truudusetusest ja paljudest muudest ebameeldivatest asjadest,” kirjeldab albumi tausta lugude autor ja trummar Karl Kevad. “Kontrast kurva sisu ja meeleoluka kõla vahel väljendabki ebastabiilsust sellistes olukordades.”

The Boondocks on Pärnus alguse saanud indie- ja alternatiiviroki kooslus, kuhu kuuluvad Villem Sarapuu, Romet Mägar, Karl Kevad, Hendrik Tamberg ja Karl Kallas. Bänd pälvis tänavu Raadio 2 aasta albumi tiitli. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles