Pärnumaalane pälvis naabermaakonna parima sportlase tiitli  

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna vallakeskuses Lihulas elav vibulaskja Aare Lauren (roosas särgis) valiti Läänemaa aasta meessportlaseks.
Lääneranna vallakeskuses Lihulas elav vibulaskja Aare Lauren (roosas särgis) valiti Läänemaa aasta meessportlaseks. Foto: Erakogu

Lääneranna valla keskuses Lihulas elav vibulaskja Aare Lauren valiti Läänemaa aasta meessportlaseks.

Mullu oktoobris Lõuna-Aafrika Vabariigis maastikuvibu maailmameistriks tulnud Aare Laurenit polnud laupäevasel spordiliidu Läänela galaõhtul auhinda vastu võtmas, sest ta osales abikaasa Airega Lätis võistlustel.

“Ikka on hea tunne, kui tunnustatakse. Ise kahjuks kohal ei käinud, olin Lätis võistlemas, kuid ikka mõtlesin vahepeal, et kes siis valituks osutub. Sain oma tunnustusest teada alles laupäeva õhtul kella kümne paiku, kui tuttavad sündmuselt tagasi jõudsid ja sotsiaalmeedia vahendusel õnnitlesid,” rääkis naabermaakonna kõrge tunnustuse pälvinud vibumees Lääneranna Teatajale.

Laupäeval Liepāja lähistel Grobina spordikeskuses siselaskmise võistlusel “Seeburgas stops” jõudis Lauren finaali, kus pidas duelli lõunanaabrite esindajaga.

„Esikohaduellis olime vastasega viigis kuni äkksurmani, kus üks ja ainus nool selgitas võitja. Seekord võitis lätlane,” selgitas Lauren, kellele see oli esimene kord võistelda barebow’ ehk lihtsa vibu klassis.

Eile samas paigas korraldatud Läti meistrivõistlustel siselaskmises oli Lauren oma võistlusklassis ainus osaleja, kuid konkurentsist hoolimata õnnestus tal 20 jardi kauguselt kahel korral lastud 60 noolega püstitada 270 silmaga isiklik rekord, mis praegu kehtivast Eesti tippmargist jääb maha kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles