Pärnumaa spordiliidu uus juht töötas viies ametis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiliidu uus tegevjuht Kaisa Kirikal on omandanud teadmisi välismaal.
Spordiliidu uus tegevjuht Kaisa Kirikal on omandanud teadmisi välismaal. Foto: Erakogu

Üle veerandsajandi Pärnumaa spordiliidu (PSL) tegevjuhina töötanud Kaiu Kustassoni leping katkes läinud aastaga. Praeguseks on konkurss lõppenud, mantlipärija leitud ja lepingki sõlmitud: uueks tegevjuhiks saab Pärnust pärit ja võrkpallitaustaga Kaisa Kirikal.

PSLi juhatuse esimees Kaie Toobal tõi esile, et Kirikal jättis töövestlusel väga hea mulje, mistõttu spordiliidu juhatuse kaheksast liikmest hääletas tema poolt seitse. “Kaisa on särasilmne, positiivse mõtlemisega, konkreetne ja enesekindel noor inimene,” kiitis Toobal.

Varasemast laiema ampluaaga tegevjuhi ametikohale oli üheksa soovijat. Neist viis kutsus spordiliidu juhatus vestlusele. Peale Kirikali said võimaluse verbaalselt oma sobivusest aimu anda Eva Laks, Rain Puust, Kilingi-Nõmme spordientusiast Toivo Tallo ja Vahur Mäe, kes siiani oli PSLi projektijuht.

Seni töötasid spordiliidus nii tegev- kui projektijuht. Nüüd hakkab mõlema ameti ülesannetega tegelema üksnes tegevjuht.

Toobali sõnutsi toetasid Kirikali kandidatuuri ennekõike hariduskäik, senine sportlasteekond ja töökogemus.

Kirikalil on spordialane kõrgharidus. Bakalaureuseõppes käsitles enamik mooduleid suurürituste korraldamist, ajalugu, sotsioloogiat, psühholoogiat ja projektide kirjutamist. Magistrikraadi omandades sai ta juurde teadmisi näiteks õigusest, sealjuures lepingutest, ja spordis ette tulla võivatest probleemidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles