Noor lasteta naine - ökopoe püsiklient

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegu on keskkonnasäästliku kauplusega, kuhu omanik Eve Hoogeveen ootab inimesi poodlema oma anumatega.
Tegu on keskkonnasäästliku kauplusega, kuhu omanik Eve Hoogeveen ootab inimesi poodlema oma anumatega. Foto: Karoliine Aus

Nooremapoolne lasteta naine on peaaegu pakendivaba poe keskmine püsi­kunde. “Peaaegu” seetõttu, et mõni toode on siiski klaastaaras või biolagunevas paberpakendis. It’s Bio poepidaja Eve Hoogeveen soovib, et kaupluse ustest julgeks sisse astuda pereisa, teisme­line ja vanaemagi.

Sammudes pakendivaba kaupluse poole, kujutasin ette ladu pungil üüratuid kotte müsli, pähklite või pastaga. Kohale jõudes nägin ruumi tagaotsas vaid pisikest sahvrit ja sain teada, et ladu neil ei olegi. Kõik pannakse kohe letile anumatesse ja juurde tellitakse alles siis, kui põhi paistab.

Pood avati Pärnus Port Arturis hiljuti – enne jõule –, mistõttu Hoogeveen ei oska veel öelda, kuidas poel läheb. Jaanuaris küll käib inimesi hõredalt, aga omanik leidis, et see on mujalgi aasta ­algusele omane. Rahulik algus poepidajale tegelikult meeldib, sest nii saabki kaupluses veel nokitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles