Pärnu sai toetust Tammsaare kooli uuenduseks

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Tammsaare kooli uuendamine maksab 2,57 miljonit eurot, millest 2,15 miljonit annab Innove, ülejäänu tasub Pärnu linnavalitsus.
Pärnu Tammsaare kooli uuendamine maksab 2,57 miljonit eurot, millest 2,15 miljonit annab Innove, ülejäänu tasub Pärnu linnavalitsus. Foto: Mailiis Ollino

Sihtasutus Innove otsustas toetada Pärnu Tammsaare kooli renoveerimist 2,1 miljoni euroga, kokku läheb kooli uuendamine maksma veidi üle 2,5 miljoni euro.

Koolimaja renoveerimist on juba alustatud, seda teevad AS Eviko ja OÜ Eviko Ehitus. Ümberehitustööd peavad lõppema 2. augustiks, et järgmist õppeaastat juba uutes ruumides alustada.

1965. aastal valminud hoones vahetatakse välja vee- ja kanalisatsioonisüsteem, paigaldatakse ventilatsioon ja uus elektrisüsteem. Kooli- ja klassiruumid ehitatakse täielikult ümber, vahetatakse välja kõik uksed ja hoone saab lifti. Ühtlasi ajakohastatakse hoov, paigaldades sinna uued pingid, prügikastid, jalgrattahoidlad.

Majja tuleb uus mööbel ja õppetööks vajalik inventar. Klassidesse reguleeritavad lauad ja toolid, arvutilauad ja kapid. Keemiaklass sisustatakse laboratoorsete tööde ettevalmistamise laudade ja lukustatavate kappidega. Uue mööbli saavad aula, raamatukogu, õpetajate tuba ja muudki ruumid.

Koolimaja uuendamine maksab 2,57 miljonit eurot, millest 2,15 miljonit annab Innove, ülejäänu tasub Pärnu linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles