Ewert and The Two Dragons: Taasavastasime armastuse muusika kirjutamise vastu

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draakonid ehk trummar Kristjan Kallas (vasakult), laulja Ewert Sundja, kitarrist Erki Pärnoja ja bassist Ivo Etti.
Draakonid ehk trummar Kristjan Kallas (vasakult), laulja Ewert Sundja, kitarrist Erki Pärnoja ja bassist Ivo Etti. Foto: Herkki Erich Merila

Lapse sünd on justkui lapsevanema taassünd: elu ilmutab end teistmoodi ja läbi uute kaadrite. Uuesti avastatakse lihtsad asjad nagu enda peeglist vaatamine ja esimese hapu tsitruselise maitsmine. Nii on ka neljal draakonil, kes kõik on vahepeal isaks saanud.

Mullu neljanda plaadi välja andnud Ewert and The Two Dragons taasavastas viimast albumit meisterdades armastuse muusika ja kirjutamise vastu. Protsess erines kolme eelneva kauamängiva valmistamisest: teel kohati palju võõrast ja proovimata, ent looming võeti linti tuttavas kohas – kodus. Seda siis Eestis.

Veebruari alguses jõuavad kodumaa ühed hinnatumad muusikud üle pika aja taas Pärnu, esinedes kultuuriklubis Tempel kitarrist Erki Pärnoja kodupublikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles