Pärnumaa kargeimas paigas mõõdeti ligikaudu 20 külmakraadi

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine loodus.
Talvine loodus. Foto: Mailiis Ollino

Riigi ilmateenistuse andmetel mõõdeti täna kell 9 ajal Pärnus 11,9 miinuskraadi ja tuulekülma koguni 14,9 kraadi. Madalaim temperatuur sai kirja Kaansoo mõõdupunktis, kus termomeeter näitas koguni 19,7 miinuskraadi.

Aga Häädemeestel oli samal ajal –6,2, Virtsus –6,9 ja Kihnus –7,1. Mujal Pärnumaal mõõdeti Audrus 12,8, Koodul 15,2, Laadil, 12,2, Nurmel 15,9, Oorel 16,7 külmakraadi.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on täna päeval muutliku pilvisusega ilm. Kohati on lumehooge. Puhub loode- ja põhjatuul 2–8, saartel ja rannikul iiliti kuni 12 meetrit sekundis, õhtupoolikul on tuul muutliku suunaga 1–6 meetrit sekundis. Õhutemperatuuri maksimum jääb seitsme ja 13 külmakraadi vahele, rannikul tuleb kohati 1–6 miinuakraadi.

Ööl vastu homset on pilves selgimistega, peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 12–18 külmakraadi, selgimiste korral paiguti kuni –22, saartel ja rannikul viiest kümne miinuskraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles