Töötukassa aasta koostööpartneriks sai MTÜ Pesapuu

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa aasta koostööpartneriks osutus MTÜ Pesapuu. Pildil võtab tunnustust vastu juhatuse liige Evelyn Eichhorst.
Töötukassa aasta koostööpartneriks osutus MTÜ Pesapuu. Pildil võtab tunnustust vastu juhatuse liige Evelyn Eichhorst. Foto: Erakogu

Töötukassa Pärnumaa osakonna aasta koostööpartneriks kuulutati MTÜ Pesapuu, mis tegeleb nende klientidega, kellel on keeruline tööturule siseneda.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ütles tänuüritusel tunnustuse pälvinuile: “Koostöö ja usalduseta ei saa midagi tehtud. Te olete teinud rohkem, kui iga päev peaksite.”

Pesapuu teeb töötukassa klientidega põhjalikku ja sisulist tööd, keskendudes iga kliendi tugevatele külgedele ja leides paljudele töökoht.

“Pesapuu juhendajate ja töötukassa juhtumikorraldajate koostöös seatakse esikohale klient ja tema vajadused, mis omakorda on toonud edulugusid – kliente, kellel on keeruline tööturule siseneda, on töö leidnud ja sinna püsima jäänud,” selgitas Paavel.

Pärnumaa aasta tööandjana tunnustati AS Metsä Wood Eestit. “Kaks aastat tagasi tuli Metsä Wood töötukassasse jutuga, et järgmiste aastate jooksul vajab Pärnusse tulev ettevõte endale 200 töötajat. Enamjaolt oli vaja tootmistöölisi kasevineeri tootvasse tehasesse,” lausus Paavel.

Nüüdseks on Metsä Wood värvanud Pärnus tööle ligikaudu 100 inimest. Samuti on kasutatud programmi “Tööta ja õpi” võimalusi ja töötajad on läbinud töötukassa toel koolitusi.

Mullune Eesti aasta alustav ettevõtja on Kaie Eisler, kes sai töötukassa alustava ettevõtja toetust 2017. aasta suvel ja lõi ettevõtte OÜ MiuMed, mis valmistab lemmikloomadele operatsioonijärgseid veste ja särke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles