Kujunduseriala õpilased suundusid pooleks aastaks Berliini

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Saksa tehnoloogiakooli graafilise disaini õpilased Sandra, Mari ja Jaan sõitsid pooleks aastaks Berliini, et praktiseerida seal multimeedia kujundamist.
Pärnu Saksa tehnoloogiakooli graafilise disaini õpilased Sandra, Mari ja Jaan sõitsid pooleks aastaks Berliini, et praktiseerida seal multimeedia kujundamist. Foto: Indrek Alekõrs

Kolm Pärnu Saksa tehnoloogiakooli graafilise disaini õpilast sõitis pooleks aastaks Berliini, et praktiseerida seal multimeedia kujundamist.

Praktikat tehakse noorte ettevõtetes Mogli ja Whats2doo, kus vaja kujundada reklaami ja teha visuaalset tootemargi arendust.

Praktikantide sõnutsi on muus kultuuris esialgu raske kohaneda, kuid julgus ja mugavustsoonist väljumine on enesearenguks väga olulised.

Projektijuhi ja kooli direktori Indrek Alekõrre ütlust mööda on see Eesti kutsehariduses esmakordne, et nii pikk praktika ette võetakse. Aga lühiajaline praktika on suhteliselt vähetõhus. Sama meelt on sakslased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles