Esiliiga B-tasandi tiimid alustasid halliturniiri kaotusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädadalavahetusel Eesti jalgpalli liidu halliturniiril esimese mängu pidanud Pärnu jalgpalliklubi meeskonnal ja Vändra Vaprusel tuli tunnistada vastaste paremust.
Nädadalavahetusel Eesti jalgpalli liidu halliturniiril esimese mängu pidanud Pärnu jalgpalliklubi meeskonnal ja Vändra Vaprusel tuli tunnistada vastaste paremust. Foto: shutterstock.com

Nädalavahetusel Eesti jalgpalli liidu halliturniiril esimese mängu pidanud Pärnu jalgpalliklubi meeskonnal ja Vändra Vaprusel tuli tunnistada vastaste paremust.

D-turniiril osalev Pärnu jalgpalliklubi meeskond pani Nõmme Kalju U21 tiimi avapoolajal surve alla, kuid vaatamata mitmele heale võimalusele väravat ei löönud. Pärnakatel oli kasutada ka 11 meetri karistuslöök, kuid Kein Makovei ei suutnud seda väravaks vormistada.

Teisel poolajal vahetas Nõmme meeskond välja suure osa koosseisust ja haaras neli vahetust teinud pärnakate vastu initsiatiivi. Poolaja keskel viisidki Sander Taan ja Ruslan Kovalevski Kalju ette. Makoveil õnnestus mõni minut hiljem üks värav tagasi lüüa. Mäng lõppeski Nõmme 2:1 võiduga.

Pärnu jalgpalliklubi peatreeneri Igor Prinsi sõnade kohaselt oli ta meeskonna hooaja alguse mängupildiga üpris rahul ja talle valmistas heameelt, et mängijad olid kaotuse üle veidi pettunudki.

„Pärnus treenida on praegu päris raske, sest kunstmuruväljak on väga libe. Halliturniiril on hooajaks valmistumisel tähtis roll: saame neli kvaliteetset treeningmängu,” ütles Prins.

Vändra Vaprus jäi E-turniiril 1:3 alla Viimsi jalgpalliklubile. Selleski mängus sündisid kõik tabamused teisel poolajal: esmalt läks Viimsi meeskond 2:0 juhtima. Kümmekond minutit enne mängu lõppu lõi Oliver Ojala ühe värava tagasi ja neli minutit hiljem vormistas omaväravaga lõpptulemuse.

Jalgpalli liidu halliturniiridel ei selgitata võitjat ega peeta turniiritabelit.

Pärnumaa meeskondade järgmised mängud ootavad ees pühapäeval, kui PJK kohtub Kohtla-Järve Järvega ja Vändra Võru Heliosega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles