Video: Ares sattusid liiklusõnnetusse reka, kaubik ja maastur

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maanteel Ares põrkasid täna kella kolme paiku kokku reka, väikebuss ja maastur, mille tõttu kohapeal on suletud üks sõiduradu ja liiklus häiritud.

Häirekeskus sai kella 14.45 ajal teate liiklusõnnetusest Ares Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 113. kilomeetril. “Esialgsetel andmetel juhtus seal liiklusõnnetus, kui Tallinna poolt Pärnu suunas sõitnud ja vasakpööret tegema hakanud sõiduautole sõitis tagant sisse kaubik, mis saadud löögist põrkas vastu vastassuunast tulnud veoautot, mis sai samuti kahjustada,” selgitas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla. Õnnetus juhtus teelõigul, kus lubatud sõidukiirus on 70 kilomeetrit tunnis.

Kaubikus oli kokku neli inimest, neist kaks toimetati haiglasse kontrolli. Ülejäänud õnnetusse sattunud ei saanud viga.

Kõikidel sõidukitel olid all nõuetekohased rehvid ja juhid olid kained.

“Talvistel teedel tasub hoida suuremat pikivahet ja arvestada pikema pidurdusteekonnaga,” tuletas õnnetuspaigas tööd teinud Pärnu avariipolitseinik Marko Maidlas meelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles