Motomehed jätsid kümme auhinda koju

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa radadel meisterlikkust kogunud Pärnu motoklubi kasvandik Joosep Pärn kihutas kodujõel juunioride konkurentsis esimese auhinna vääriliselt.
Euroopa radadel meisterlikkust kogunud Pärnu motoklubi kasvandik Joosep Pärn kihutas kodujõel juunioride konkurentsis esimese auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Mootorratturite jäärajasõidu Eesti meistri- ja karikavõistluste teisel etapil kihutas Pärnu jõel üle 200 sportlase ja paremus selgus tosinas arvestuses.

Juunioride 85 ccm masinaklassis teenis kahe sõidu kokkuvõttes etapivõidu Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn, teiseks tuli Karl Takk (Vihur) ja kolmanda auhinna teenis võitja klubikaaslane Tristan Loob.

Kõige nooremate mehepoegade 50 ccm klassis oli kiireim Enri Lustus (Sõmerpalu MK), järgnesid pärnakad Theo Kolts, Tauri Tiisler ja nädal tagasi Harku jäärajasõidu võitnud Kristjan-Erich Luhaäär. MX A-klassis oli kiireim Andre Park (Redmoto), teiseks tuli viljandlane Tiit Tomp ja kolmanda poodiumikoha hõivas Tamur Talviku Paikuse motoklubist.

Hobiklassis pidi avasõidu ülekaalukalt võitnud Peeter Volokitin (Pärnu motoklubi) teises sõidus tunnistama Hannes Hansmani (MX Racing) nappi paremust ja kolmandaks tuli Jürgen Jegorov (KTM). B-klassis pani oma oskused maksma Sõmerpalu klubi sportlane Rauno Muts, teise auhinna vääriliselt kihutas Ardi Oja Pärnu motoklubist ja kolmas oli Paikuse klubi värvides võistlev Bruuno Soosalu.

Kõige kiiremate tsiklite MX-jääpiigi klassis olid kolm kiiremat Andre Park, Taavi Laur ja Aleksei Vinogradov. MX-vabaklassis tuli Pärnu jõel esimeseks Karl-August Lehis, teine oli pärnakas Sven Vetkin ja kolmas Mait Vestel.

Pärnakas Peeter Volokitin (nr 96) teenis hobiklassis 32 konkurendi seas teise auhinna.
Pärnakas Peeter Volokitin (nr 96) teenis hobiklassis 32 konkurendi seas teise auhinna. Foto: Rauno Kais

65 ccm klassi pjedestaali hõivasid Gregor Kuusk, Karl Teesalu ja Sten-Kevin Toomela. Veteranide võidusõidu võitis Marko Heinmäe, teiseks tuli Hannes Hansman ja kolmanda koha sai Priit Laur. Esikolmikule järgnesid Ain Randmaa Pärnu motoklubist ja Toivo Nikopensius Paikuse klubist. Õrnema soo arvestuses oli parim Teele Raja, teise autasu pälvis Kristin Karro ja kolmanda koha sai Kristel Raba.

Quadracer'itel kihutanud meestest tuli esimeseks Martin Adamson, teisena lõpetas Martin Filatov ja kolmas oli Kalev Must. ATV-klassis oli parim Tamur Vanker, järgnesid Lennart Kiivit ja Keijo Kraav. Külgvankrite etapivõidu teenisid Pärnus Renee Reinu ja Maurice Lina. Teise koha punktid kogusid Ülar Karing ja Tõnis Tuul ning kolmandana lõpetasid Markus Normak ja Karl-Albert Kasesalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles