Galerii: hiphopigrupp EPT ja lapsed tähistasid noortekeskuse kümnendat aastapäeva

Lilli Tölp
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu noorte vabaajakeskus oli sel nädalal piduehtes, tähistamaks kümmet tegevusaastat. Keskusest on selle ajaga kujunenud noortele ja lastele tähtis paik, kus toetatakse nende ideid ja arengut, korraldatakse üritusi ja töötatakse tugeva koostöövõrgustiku loomise nimel. 

Peol esines maja enda noor Karita Üksvärav ja kohalik hiphopigrupp EPT. Silmapaistvamatele noortele omistati möödunud aasta eest eri tiitleid, näiteks aasta vabatahtlik, aasta meelelahutajad, aasta muutuja, samuti auhinnad "Vennad tihedad", "Meie meediasõber" ja "Väike geenius".

"Kümme aastat tagasi oli noortekeskus kriimudeta, puhas, korras ja miski ei logisenud. Nüüdsed kriimud ja loksumised, augud ja praod majas on saanud tekkida vaid tänu noortele ja nii veidralt kui see ka ei kõla, olen ma selle eest tänulik, sest need on tulnud sellest, et kõik on kasutatud ja kulutatud. Kulumine on tegutsemise tagajärg ja tegutsemine on hea! Mõni noor on tegusam kui teine. Mõni ei saa arugi, et on tegutsenud pisut ülearu. Mõni valib, millal tegutseda. Kõik on õige, kui teed õiget asja," kõneles noortekeskuse juhataja Annely Reile. 

Noorsootöötajate eesmärk on oma tööd jätkata ja lapsi, kes ehk paika oma teiseks koduks peavad, innustada ja eluteel suunata.

Teisipäeval andis abilinnapea Marko Šorin juubilarile üle meer Romek Kosenkraniuse allkirjaga tänukirja. “Ükskõik kui vanaks noortekeskus saab, see jääb alati noortekeskuseks ega saa vanadekoduks," naljatas Šorin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles