“Gulliveri” võitis Kuninga kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikool.
Pärnu Kuninga tänava põhikool. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa 5.-9. klasside õpilaste “Gulliveri” teatrimängu võitis Kuninga tänava põhikooli 9. klass, kes kohtus finaalis Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkonnaga.
 

29. novembril toimunud finaalvõistlusel esindasid Kuninga kooli Elina Jantson, Karoliine Kurvits, Klaus Erik Leppoja, Bert Reila, Hanna Vask, Jürgen Born ja Liisbeth Kirss. Õpilasi juhendas Marika Hoolma.

Sütevaka võistkonnas olid Helen Allik, Rael Rent, Karmel Helena Kokk, Eva Marta Sokk, Gloria Kõgel, Helena Kuuse ja Carol Suurevälja.

Koduseks ülesandeks oli 5-6minutiline näitemäng muinasjutu "Pastlapael" ainetel  (Emil Kolozsvari Grandpierre'i raamatust "Imeflööt"). Teatrimängus vastati küsimustele teatrist ja filmist, kehakeele abil tuli võistkonnale edastada sõnu ja lõpuks mängiti "Õnneruutu", kus leiti neli teatriteemalist lauset.

Mõlemad võistkonnad said auhinnaks Rahva Raamatu kinkekaardid. Võitjad sõidavad 8. veebruaril Viljandi Ugalasse vaatama muusikali “Inetu”.

5.-9. klasside “Gulliveri” teatrimäng toimus oktoobris-detsembris ja oli tänavu pühendatud Endla teatri 100. aastapäevale ning 2011. aasta sügistalvistele teatri tähtpäevalistele. Mängu korraldas Jaak Känd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles