Pildid ja video: teele jooksnud kitse tõttu paiskus auto kraavi kummuli (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13.20 sai häirekeskus teate, et Tori vallas Tammiste külas Pärnu linnapiiri lähedal on sõiduauto Audi kraavis ja katuse peal.

"Politsei selgitas õnnetuskohal, et Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel tuli Rakvere poolt kaks sõidukit. Teele aga ilmus ühel hetkel kits ja sõidukitest esimesel ei õnnestunud loomaga kokkupõrget vältida," sõnas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak.

Kuna esimene masin suuri kahjustusi ei saanud, sõitis selle juht edasi. Tema järel liikunud sõiduauto Audi juht aga äkkpidurdas eessõitjaga kokkupõrke vältimiseks, selle tagajärjel paiskus sõiduk kraavi ja katuse peale.

Audit juhtinud 31aastane mees sai autost omal jõul välja ja pääses vigastusteta. Ta oli kaine, juhtimisõigusega ja turvavöögi oli kinnitatud.

Kitsega kokku põrganud sõiduki taga liikunud autos olnud naise sõnutsi ei sõitnud Audi kraavi teele jooksnud kitse tõttu.

"Olin abikaasaga õnnetusse sattunud auto taga. Peatusime, kui eesolev auto kitsele otsa sõitis. Naisterahvas oli kergelt paanikas ja ei osanud kuskile helistada, minu kaasa valis numbri 112, et küsida nõu, kuhu teatada viga saanud metsloomast," kirjeldas naine juhtunud.

Pealtnägija jutu järgi nägi häirekeskusega vestelnud abikaasa Audi õhulendu umbes 100-200 meetrit eemalt.

"Kitse Audi juht kohe kindlasti ei näinud ja õnnetus ei olnud kuidagi selle õnnetu metsloomaga seotud. Tee polnud ka selles kohas libe, nii et see jääb õnnetusse sattunud juhi teada, miks ta teelt välja sõitis," ütles ta. "Peale meid ja enne Audi saabumist ja selle õhulendu liikus ja peatus looma juures veel paar autot kindlasti."

Viga saanud kitsest teatati kohalikele jahimeestele. Samuti sai kokkupõrkes kahjustada tänavavalgustuspost.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles