Superkrossihooaeg avatakse laupäeval Ohekatku rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Spordi president Eiki Eriste on 26 hooaega vedanud superkrossi karikasarja.
Erki Spordi president Eiki Eriste on 26 hooaega vedanud superkrossi karikasarja. Foto: Erakogu

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport sõiduautode superkrossi 27. hooaja esimesel etapil Raplamaal Ohekatku rajal jahivad Eesti ja lähinaabrite võidusõitjad TSK Optitransi auhindu.

“1,3 kilomeetri pikkune Ohekatku rada on tuntud salakavalate kurvide poolest, mis nõuavad juhtidelt kiiret reaktsiooni ja puhast sõidujoont ja väiksemgi lohakus võib saatuslikusk saada,” kõneles Erki Spordi pealik Eiki Eriste. “Uuel hooajal on superkrossi võistlusformaadis mitu uuendust. Lisandunud on võistlusklass Lada Classic, kus osalevad Togliatti tehases toodetud tagaveolised autod. Viljandimaal ja Lõuna-Eestis on see masinaklass kohalikel võistlustel väga populaarne, loodetavasti näeme rohket osavõttu meiegi sarjas. Samuti on muutunud võistluste korraldamise kord. Senise kahe eelvooru asemel sõidetakse kolm, et anda osavõtjatele rohkem võimalusi vigu parandada ja muuta võistlus pealtvaatajatele atraktiivsemaks.”

Sel aastal on superkrossi võistluskalendris seitse etappi ja esimest korda kihutatakse Lääne-Virumaal Kehala rajal. Pärnumaa autospordifännid saavad lemmikutele pöialt hoida 3. märtsil Taali superkrossil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles