Uulu staadion saab uue kuue

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uulu põhikooli staadioni lumekihi all peidavad ennast amortiseerunud jooksurajad ja jalgpalliväljak. Sügiseks peaks see pilt aga muutuma, sest jooksurajad saavad uue katte ja jalgpalliväljak laieneb.
Uulu põhikooli staadioni lumekihi all peidavad ennast amortiseerunud jooksurajad ja jalgpalliväljak. Sügiseks peaks see pilt aga muutuma, sest jooksurajad saavad uue katte ja jalgpalliväljak laieneb. Foto: Mailiis Ollino

Uulu põhikooli staadionil saab loodetavasti juba sel sügisel harrastada uusi spordialasid, samuti paranevad tingimused nende spordialade puhul, millega saab praegugi tegelda.

1969. aastal valminud staadion on kehvas seisukorras, olemas on küll eri alade harrastamise võimalused, kuid need on ajale jalgu jäänud.

Uulu põhikooli direktor Egle Rumberg rääkis, et praegu puuduvad koolil head sportimistingimused õues. “Kehalise kasvatuse õpetajad tunnevad puudust korralikest jooksuradadest, viske- ja heitekohtadest,” loetles direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles