Vollemehed pakkusid veerandfinaali avavaatuses närvikõdi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond pani Eesti-Läti ühisliiga kahe võiduni mängitava veerandfinaalseeria avavaatuses Tallinna Selveri vastu kaasaelajad närvitsema.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond pani Eesti-Läti ühisliiga kahe võiduni mängitava veerandfinaalseeria avavaatuses Tallinna Selveri vastu kaasaelajad närvitsema. Foto: Lilli Tölp

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pakkus Eesti-Läti ühisliiga kahe võiduni mängitava veerandfinaalseeria avavaatuses Tallinna Selveri vastu kaasaelajatele närvide mängu, kui võitis avageimi ja lagunes teises geimis täielikult koost, kaotades selle kümne punktiga.

Algus oli suurepärane. Pärnakate vastse temporündaja Siim Ennemuisti 4:0 serviseeriaga kätte võidetud edumaa püsis turvalisena geimi lõpuni ja suvepealinlased said kirja 25:23 võidu.

Teises geimis oli aga Pärnu tiimi mängumootor kui liiva täis ja pealinna meeskond teenis mängleva kergusega 25:15 võidu.

Järgmises geimis ronisid pärnakad mustast august välja, võites selle omakorda suure ülekaaluga, numbrite keeli 25:17.    

Neljanda geimi alguses pääses aga uuesti mõne punktiga eest Selver ja tundus, et mäng võib jõuda viiendassegi geimi nagu kahel põhiturniiri matšil, ent geimi keskel leidsid pärnakad hea käigu jälle üles, minnes omakorda juhtima, ja purjetasid edu hoides 25:20 võidusadamasse.

Pärnu tiimi suurim skooritegija oli 26 punkti (+17) toonud Neves Atu Chizoba Eduardo.

Selveri resultatiivseim oli 18 punktiga (+7) oli Oliver Orav.

Ründeteravuse poolest ei olnud kumbki meeskond vastasest peajagu üle. Pärnakate edukate rünnakute protsent oli 48, vastastel 47. Pärnu meeskonna vastuvõtuprotsendiks jäi 50, Selveril 48. Ässasid virutasid pärnakad üheksa vastaste kuue vastu. Blokipunkte teenis Pärnu meeskond 11, pealinlased seitse.

"Selveri kolme põhimehe Orava, Lõhmuse ja Hurdaga me hakkama ei saanud," vehendas volley.ee Pärnu tiimi peatreener Avo Keel sõnu.

Üllatavalt suurelt kaotatud teise geimi kohta ütles Keel: "Teises geimis lõi vastane väga head servi ja ise tegime palju vigu rünnakul. Aga läheme nüüd kodumängule teadmisega, et Selveril on selg vastu seina. Loodetavasti see paneb neile surve peale ja loodetavasti me ei avasta, et pühapäevaks on meil mõlemal sein tagant surumas".

Veerandfinaalseeria mängitakse kahe võiduni. Järgmine mäng on laupäeval Pärnu spordihallis. Kui vaja, mängitakse pühapäeval Pärnus kolmandatki korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles