Eesti Vabariigi aastapäev toob kaasa liikluskorralduse muudatused

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Eesti Vabariigi aastapäeva paraad Pärnus.
Mullune Eesti Vabariigi aastapäeva paraad Pärnus. Foto: Urmas Luik

Homme on Eesti Vabariigi aastapäeva sündmuste pärast Pärnus liiklus ja busside marsruut osaliselt ümber korraldatud. 

Kell 12 toimub Alevi kalmistul vabadussõjas võidelnute auks pidulik tseremoonia. Sellele järgneb pidulikus meeleolus jalutuskäik, millega liigutakse Riia maanteed mööda Iseseisvuse väljakule. 

11.30–12.30 on Riia maantee Mere ja Laine tänava vahelisel lõigul liikluseks suletud.

Ümbersõit toimub Riia maantee – Tammsaare puiestee – Mai – Papiniidu tänava ja Suur-Jõe tänava kaudu.

11.30–12.15 on linnabussi number 14 ja linnalähibussi number 40 marsruut muudetud.

Kesklinna suunal sõites jätab linnabuss number 14 vahele Mai keskuse, Papiniidu ja Mere peatuse ning läbib nende asemel Mai ja Mai kooli peatust.

Linnalähibuss number 40 jätab vahele Papiniidu (Riia maanteel) ja Mere peatuse ning läbib nende asemel Papiniidu (Mai tänava suunas), Mai ja Mai kooli peatust.

Kesklinnast väljuval suunal jätab linnabuss number 14 vahele Tammsaare (Riia maanteel), Mere ja Papiniidu peatuse ning läbib nende asemel Tammsaare (Tammsaare puiestee), Mai kooli ja Mai peatust.

Linnalähibuss number 40 jätab vahele Tammsaare (Riia maantee) ja Mere peatuse ning läbib nende asemel Tammsaare (Tammsaare puiestee), Mai kooli, Mai ja Mai keskuse peatust.

Umbes kell 13 toimub Iseseisvuse väljakul Eesti Vabariigi 101. aastapäevale pühendatud pidulik üritus.

Linnavalitsus palub autosid reede, 22. veebruari õhtust Rüütli tänavale (Aia ja Ringi tänava vahelisel lõigul) mitte parkida.

Vabaduse pargis asetatakse teises maailmasõjas Eesti riikliku iseseisvuse taastamise eest võidelnute mälestusmärgi jalamile pärjad. Pargi tänaval on 23. veebruaril parkida ja peatuda keelatud.

Kogu liiklus on korraldatud ajutiste liikluskorraldusvahenditega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles