Eesti sünnipäeval saab osaleda maakerale tiiru peale tegemises

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusad, suusad, suusad...
Suusad, suusad, suusad... Foto: Liis Treimann.

Sihtasutus Eesti Terviserajad kutsub kõiki huvilisi homme, 24. veebruaril tähistama Eesti 101. aastapäeva terviseradadel, et ühiselt kogutud kilomeetritega maakerale tiir peale teha.

Pärnumaal on üritusega liitunud Sindi, Valgeranna, Reiu-Raeküla ning Jõulumäe tervisespordirajad, kus õnnestub suusad alla panna. Vändra terviseradadel lund suusatamiseks napib, Tõstamaa tervisespordiradadel on lumi aga sulanud.

Liikumisviisi valib iga osaleja ise: kilomeetrite kogumiseks võib suusatada, kelgutada, matkata, disc golf'i mängida, rattaga sõita või otsida hoopis päkapikke.

Kogutud liikumiskilomeetrid saab tasuta ära anda 24. veebruaril internetis. Kilomeetrite kogujatelt oodatakse fotosid ja videosid, mille sotsiaalmeediasse postitamisel palub sihtasutus lisada teemaviite #terviserajad.

Ürituse eesmärk on kindlustada enamikule Eesti elanikest terviseradade võrgustiku kättesaadavus aasta ringi ja tasuta liikumisharrastuseks. Praegu on Eestis üle 100 terviseraja ja 70 siseterviserada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles