Motomehed tõid Saadjärvelt neli auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov Äksi jäärajal. Arhiivifoto
Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov Äksi jäärajal. Arhiivifoto Foto: Rauno Kais

Kodulinna motosportlased võitsid Saadjärvel Äksis jäärajasõidu Eesti meistri- ja karikavõistluste etapil kolm esimest ja ühe teise koha.

Juunioride 85 ccm masinaklassis teenis etapivõidu Pärnu motoklubi noormees Tristan Loob, kes kahes sõidus kihutas esimesena finišisse. Teiseks tuli Karl Takk ja kolmas oli Hugo-Brent Freiman (mõlemad Vihur Motosport). MX hobiklassis teenis pärnakas Peeter Volokitin Enrico Pedaku (Kawasaki) järel ja Hannes Hansmani (MX Racing) ees teise auhinna. Veteranide konkurentsis pani oma paremuse veenva ülekaaluga maksma Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov, talle järgnesid Priit Laur (Linnamäe MK) ja Peeter Vaher (Türi AMK). Kõige nooremate motomeeste 50 ccm klassis võitis mõlemad sõidud Vihur Motospordi klubi esindav Pärnu poiss Theo Kolts, teise koha sai Enri Lustus (Sõmerpalu MK) ja kolmas oli Jakob Burmann (Redmoto Racing).

Nii MX A krossinaela kui MX Openi jääpiigi klassis oli Saadjärvel kiireim Andre Park. MX vabaklassi võitis Kristjan Sammelselg (Kohila MK), õrnema soo parim oli Kristin Karro (HRC Eesti Racing) ja 65 ccm tsiklitel kihutanud noormeeste võidusõidu võitis Gregor Kuusk (Redmoto Racing).

Külgvankrite võistlusel tulid esikohale Renee Reinu - Maurice Lina (Kohila MK), quadracer'ite etapivõidu sai Martin Adamson (Redmoto Racing) ATV-klassis oli parim Keijo Kraav (Team Green).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles