Pärnu motomehed kihutasid Tartus pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihuri tiimis võistlev Pärnu poiss Theo Kolts pani Anne kanali jäärajal oma paremuse 50 ccm klassis veenva ülekaaluga maksma.
Vihuri tiimis võistlev Pärnu poiss Theo Kolts pani Anne kanali jäärajal oma paremuse 50 ccm klassis veenva ülekaaluga maksma. Foto: Rauno Kais

Mootorratturite võistlussarja Jääraja Kunn kolmandal etapil Tartus Anne kanalil kihutas 96 sportlast ja paremusjärjestus selgus tosinas arvestuses.

Kõige nooremate mehepoegade 50 ccm klassis pani kahes sõidus oma paremuse maksma Vihuri klubi värvides võistlev pärnakas Theo Kolts, teise auhinna teenis Kristjan-Erich Luhaäär Pärnu motoklubist ja kolmas oli Enri Lustus Sõmerpalu klubist. 65 ccm masinaklassis tuli Pärnu noormees Mathias Vetkin (Vihur) kolmandaks, teda edestasid Redmoto klubi sõitjad Gregor Kuusk ja Karl Teesalu.

Juunioride 85 ccm konkurentsis oli kiireim pärnakas Karl Takk (Vihur), talle järgnesid Aksel Pärtelpoeg (Äksi MK) ja Hugo-Brent Freimann (Vihur). Õrnema soo võistlusel hõivasid pjedestaali Kristin Karro (HRC Racing), Sandra Antoniak (Motoextreme) ja Selyn Kazakov (Vihur). Jääpiigi klassis tuli esikohale Rain Koch (Aave SK), teisena lõpetas Kenor Kotkas (Kawasaki) ja kolmas oli Andero Oksaar (Kohila MK). Vabaklassis oli parim Karl-August Lehis (Husaberg), teise poodiumiastme hõivas Kristjan Sammelselg Kohilast ja kolmanda auhinna pälvis Pärnu motomees Sven Vetkin Vihuri klubist.

Hobisõitjate arvestuses võitis Anne kanalil esikoha Hannes Hansman (MX Racing), teise koha sai Enrico Pedak (Kawasaki) ja kolmandaks tuli Sten Väise (Kagu MK). Kärnatajate klassis oli kiirem Siim Ihats (Kawasaki), võitjale järgnesid Tartu enduuroklubi sportlased Risto Raig ja Indrek Veski.

Üle 40aastaste seenioride võidu võttis Hannes Hansman (MX Racing), teise auhinna teenis kodujõel kihutanud Agu Tamm ja kolmanda koha vääriliselt sõitis Ivar Pärnik Paikuse motoklubist. Kümme aastat eakamate veteranide arvestuses tuli esimeseks Priit Laur (Linnamäe MK), teise koha sai Taivo Raudsepp (MK Sinilind) kolmas oli tartlane Meelis Uiga.

Külgvankrite esimese auhinna pälvisid Hannes Veski – Madis Mälberg (Aave SK), ATV-klassis oli kiireim Keijo Kraav (Team Green) ja quadracer’ite arvestuses tuli Tartu jäärajasõidu võitjaks Ivar Praks (Supermoto Team).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles