Urmas Hännile: Hääletame kehvad jälle rahapaja ligi (1)

Urmas Hännile
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskampaania eesmärk on veenda võimalikult palju valijaid hääletama konkreetse erakonna eest, et selle jüngrid jälle pumba juures oleksid.
Valimiskampaania eesmärk on veenda võimalikult palju valijaid hääletama konkreetse erakonna eest, et selle jüngrid jälle pumba juures oleksid. Foto: Eero Vabamägi

Nii trükimeedias kui internetis ja teleekraanil võluvalt naeratavad, raadioeetriski vaateid selgitavad riigikogu XIV koosseisu kandideerijad sunnivad huvituma, mis sünnib.

Et Vabaerakonna, Reformierakonna, Eestimaa Roheliste, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna, Elurikkuse Erakonna, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE), Eesti 200, Keskerakonna, Eestimaa Ühendatud Vasakpartei või Isamaa liikmena riigikokku pretendeerida, ei pea ju ometi nahast välja pugema ega hakkama komejanti tegema.

Milleks? On ju iga partei poliitilise tegevuse alus programm, kus hingesugulaste ühingu loomisel on paika pandud eesmärgid, mille saavutamiseks aatekaaslased seljad vastamisi panidki. Lõid punti, sest eks ütle vanasõnagi, et “kus ikka süs’sa rohkem üheskoos hunikus, seal õhkab ikka rohkem”.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles